Bőrmegújítás

Bőrmegújítás, pórusméret csökkentése, laza, lógó bőr megemelése, felületi ráncok eltüntetése.

Az évek során a bőrt érő külső és belső tényezők, mint a levegőszennyeződés, napfénysugárzás, dohányzás, stresszes életmód mind hatással vannak a bőr textúrájára, színére és feszességére, a bőr öregedésére.

Hogy a bőr megújuljon és helyreálljon az eredeti állapota, sok lehetőség van a kémiai hámlasztástól a dermabrázióig. Ellentétben ezekkel az eljárásokkal, a frakcionált lézerkezelés biztonságosan, gyengéden és hatékonyan újítja meg a bőrt belülről kifelé. Ennek eredményeképp a bőr még simább, egyenletesebb, ragyogóbb és feszesebb lesz. Mindezt minimális kockázattal, kényelmetlenség nélkül lehet elérni. A frakcionált lézerkezelés bőrmegújító hatása ideális tág pórusú bőr, egyenetlen bőrfelszín esetén és apróbb bőrhibák eltüntetésére is.

A ScarLet® RF kezeléssel a bipoláris elektródaként működő tűk frakcionáltan, a megfelelő mélységben, a lézereknél alacsonyabb elektromos hővel kezelik a bőr két rétegét is, a felhámot és az irhát, a rádiófrekvenciás hullámok segítségével. A hatás pedig a hialuronsavas arcliftingnél már ismert volumenpótlás, kisebb mértékben természetesen. Az ideálisnak tartott V-vonal, illetve arcforma „A” formává alakulását, vagyis az arcbőr megereszkedését az állkapcsok felé a ScarLet® RF kezeléssel megállíthatjuk és vissza is fordíthatjuk. Feszesíthető általa a szemhéj, a szemöldök és a száj környéki terület is, de a felkar, has és comb feszesítésére is kiváló. 

A kezelések számáról és gyakoriságáról a kezelőorvossal történő konzultáció alkalmával kaphat információt, mely mindig egyedi állapot és igényfelmérésen alapul. 

Bejelentkezéshez kattintson ide!