Hegek

Hegek és beavatkozások utáni fehér foltok halványítása: akne, pattanás és műtéti hegek javítása, illetve eltüntetése.

A hegek olyan bemélyedések a bőrön, amelyek műtéti kimetszések, metszések vagy pattanások után láthatunk. Különösen, ha arcon vagy más jól látható helyen található, akkor igen zavaró lehet az azt viselő számára.

Az aknés hegek keletkezhetnek nem gyógyuló pattanásból, mitesszerből, amikor a faggyú, a baktérium és az elhalt hámsejtek a bőr felszíne alatt maradnak. Az aknés hegek tipikusan lehetnek piros, vagy bőr színű bemélyedtek vagy kiemelkedőek , amik egyenetlen felszínt kölcsönöznek a bőrnek.

A műtéti hegek pedig a bőr természetes gyógyulásából adódnak a bemetszés helyén.

A frakcionált lézerkezelés a hegek eltüntetésében nagy szerepet játszik. Nem szükséges plasztikai sebészeten hosszabb időt rászánva a kezelésre és a gyógyulásra, illetve egy magasabb árú szolgáltatást igénybe véve szépülni. A frakcionált lézerkezelés 20-30 perces kezelései alkalmanként, illetve a 3 napos regenerálódási idővel és alacsonyabb árával kedvezőbb eljárás a hegek eltüntetésére.

A ScarLet® RF  kezelés a pattanások okozta és az egyéb kisebb hegeket tudja halványítja, melyhez legalább 3 alkalmas kezeléssorozatot javaslunk. A kezelések a teljes testrész bőrfelületén javasoltak, nem csak kifejezetten a hegeken. Ideje kb. 40 perc, mely után 2-3 órával a felületi bőrpír eltűnik, visszatérhet teendőihez.

A kezelések számáról és gyakoriságáról a kezelőorvossal történő konzultáció alkalmával kaphat információt, mely mindig egyedi állapot és igényfelmérésen alapul. 

Bejelentkezéshez kattintson ide!