Napfénykárosodott bőr

Pigmenfoltok, ráncok, megereszkedett elvékonyodott bőr, látható apró erek, rákos illetve rákot megelőző elváltozások jellemzik. 

Már a megnevezésben is benne található a kiváltó ok: a napfény károsító hatása, mely a bőr öregedését felgyorsítja. Az életünk folyamán kapott sugárzás összegződik a szervezetben, egyre kevésbé tudja szervezetünk védeni a napsugárzástól bőrünket, amitől egyre gyakrabban alakulnak ki a napfénykárosodott bőrre jellemző bőrhibák.

A frakcionált lézerkezelés a napfénykárosodott bőrt regenerálja. A napfény okozta túlzott pigmentáció, a ráncok, a megereszkedett és elvékonyodott bőr a frakcionált lézerkezeléssel javítható. A hosszú, kozmetikumos kezelések, melyekkel sokan próbálják eltüntetni a nap okozta tüneteket, nem látványos megoldások és sokszor nem is segítenek igazán. A frakcionált lézerkezeléssel a tüneteket gyorsan lehet csökkenteni, mindössze 20-30 perces kezelésekkel alkalmanként.

A kezelések számáról és gyakoriságáról a kezelőorvossal történő konzultáció alkalmával kaphat információt, mely mindig egyedi állapot és igényfelmérésen alapul. 

Bejelentkezéshez kattintson ide!