Ráncok

Felszíni és mélyebb ráncok kezelése: felületes ráncok eltüntetése, mélyebb ráncok javítása (arc, nyak, dekoltázs).

Az öregedési folyamat során a bőr rugalmas rostjai gyorsabban bomlanak le, mint ahogyan a szervezet képes újratermelni őket. Többek között a bőr regenerálódási folyamatának lassulása okozza a vékony, petyhüdt bőrt, mert az elveszíti rugalmasságát. Ez vezet a ráncok, barázdák, finom vonalak kialakulásához.

A ráncok, a barázdák és a finom vonalak az arcon, a szem és száj körül életünk során alakulnak ki az izmok mozgásából, amik a mosolygás, nevetés, gondolkodás, hunyorgás természetes következményei.

A ráncok eltüntetésére, a bőr feszességének javítására kiváló kezelés a frakcionált lézeres eljárás, mely a komputerizált lézerszkenner segítségével egyenletesen teleszurkálja a bőrt ezer apró lyukkal. Ezek között a lyukak között kezeletlen, nagyon gyors hámosodás következhet be. A frakcionált lézerkezelés fokozza a kollagén és elasztin termelődését is, ezáltal a bőr feszesebbé, fiatalosabbá válik, a bőrpórusok kisebbekké, egyenletesebbé válnak, a finom ráncok eltűnnek, és a pigment egyenetlenségek is jelentősen javulnak.

A bőr feszességének javítását, a volumenpótlást a ScarLet® RF mikro tűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelés biztosítja. A ScarLet® RF  egyesíti a már ismert frakcionált lézer, az IPL illetve a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit is. Kisebb volumenpótlást ad, az arcbőr felszínét egyenletesebbé teszi, csökkenti ráncait, feszesít, pigment foltjait halványítja, a pattanások okozta és az egyéb kisebb hegeket halványítja, csökkenti a pórusok méretét és mérsékeli a faggyútermelést. Az ideálisnak tartott V-vonal, illetve arcforma „A” formává alakulását, vagyis az arcbőr megereszkedését az állkapcsok felé a ScarLet® RF kezeléssel is megállíthatjuk és vissza is fordíthatjuk.

A kezelések számáról és gyakoriságáról a kezelőorvossal történő konzultáció alkalmával kaphat információt, mely mindig egyedi állapot és igényfelmérésen alapul. 

Bejelentkezéshez kattintson ide!