Mi a ScarLet® RF kezelés?

ScarLet® RF – mikro tűs frakcionált RF kezelés – lifting és feszesítés egyben!

Arckontúrozás és feszesítés egyben!

ScarLet® RF mikro tűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelés Magyarországon elsőként a Körúti Orvosi Centrumban.

Technológiai fejlődés az orvosi esztétikában - arckontúrozás feszesítéssel, gyorsabb gyógyulás, fájdalommentesen

A kezdetben használatos különféle lézerek (széndioxid, Erbium YAG, Erbium Glass) után megérkezett az rádiófrekvenciás (RF) technológia a bőrmegújító és ránctalanító kezelésekben. A technológia fejlődésével párhuzamosan tökéletesítették és kombinálták az egyes eljárásokat. 
A ScarLet® RF egyesíti a már ismert frakcionált lézer, az IPL illetve a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit, ezen túlmenően pedig lifting és bőrfeszesítő hatást is kifejt.

 

Bárki igénybe veheti nemtől és kortól függetlenül:

Kisebb volumenpótlást ad, az arcbőrét felszínét egyenletesebbé teszi, csökkenti ráncait, feszesít, pigment foltjait halványítja, a pattanások okozta és az egyéb kisebb hegeket halványítja, csökkenti a pórusok méretét és mérsékeli a faggyútermelést.

Lifting és feszesítés egyben?

Érdekessége és egyben forradalmian új hatása a ScarLet® RF kezelésnek, hogy a méltán nagy népszerűségnek örvendő hialuronsavas arcliftingnél már ismert volumenpótlást is megvalósítja, kisebb mértékben természetesen. Az ideálisnak tartott V-vonal, illetve arcforma „A” formává alakulását, vagyis az arcbőr megereszkedését az állkapcsok felé a ScarLet® RF kezeléssel is megállíthatjuk és vissza is fordíthatjuk. Még látványosabb arckontúrozást, akár arcforma megváltoztatását a bio-felszívódó szálakkal érhetünk el, vagy idősebb korban a Silhouette Soft szálakkal, illetve kombinálhatjuk a ScarLet® RF kezelést mind hialuronsavas feltöltéssel, mind a felszívódó szálakkal. Melyik kezelés javasolt Önnek? Konzultáljon orvosainkkal! Legyen az első lépés a ScarLet® RFaz öregedési folyamat megállításában!

Kiknek ajánljuk a ScarLet® RF beavatkozást?

 • Az ideális „V” arcforma „A” formává alakulását fordítja vissza, ezért már fiataloknak is ajánljuk.
 • Azoknak, akiknek a hialuronsavas lifting még korai lenne, viszont egy kevés volumenpótlás üdévé varázsolná arcbőrét.
 • Megereszkedett arcbőrűeknek, főleg az állkapocs, orca és áll környékén.
 • Akiknek zsíros a bőrük vagy nagyok a pórusaik;
 • felszíni ráncaikat finomítani vagy a nyak ráncait szeretnék eltüntetni;
 • a szemhéj, szemöldök környékét kívánják feszesíteni;
 • pattanások okozta vagy egyéb felületesebb hegeik vannak, amiket szeretnének halványítani.

Miért válassza a ScarLet® mikro tűs RF kezelést?

 • A hatás már közvetlenül a kezelést követően látható.
 • Intenzív kollagén és elasztin termeléssel rugalmasabb bőrt érünk el.
 • Csökkenti a faggyútermelést arcbőrén.
 • Fiatalítani szeretné bőrét néhány évvel az apróbb felszíni ráncok kezelésével.
 • Szeretné eltüntetni aknés hegeit.
 • Szeretné hajszálereit eltűntetni, kipirosodásra hajlamos bőrét erősíteni, kezelni.
 • Műtét, altatás, komolyabb érzéstelenítés és hegesedés nélkül szeretne látványos eredményt elérni bőre állapotában.
 • Minimális lábadozási idővel szeretne hatékony kezelést.
 • A kezelés minden bőrtípus esetében használható.

Mitől más a ScarLet® RF, mint a már ismert lézeres, RF vagy hasonló tűs kezelések?

A lézeres kezelések, mint a CO₂ vagy az IPL fény indukálta hővel dolgoznak, mely igen magas hőfokot jelent, viszont kevésbé érhető el vele a célterület, amit kezelni szeretnénk. Az RF technológia elektromos hővel dolgozik, mely alacsonyabb hőfokon fejti ki hatását és jobban elérhető vele a bőr mélyebb rétege. Főleg akkor igaz ez, amikor egy hővezető tű segítségével a hő a megfelelő mélységbe hatol. Ezt fejlesztették tovább a ScarLet® tervezői: a bipoláris elektródaként működő tűk frakcionáltan, a megfelelő mélységben, a megfelelő elektromos hővel kezelik a bőr két rétegét is, a felhámot és az irhát, attól függően mi az elérendő cél. A technika elnevezése így lett mikro frakcionált rádiófrekvencia (micro fractional RF), vagyis MFR. A ScarLet® tervezői mindezeken felül beépítették a Shock Free Needle technológiát is eszközükbe, ami kifinomultabbá téve a vezérlést, jelentősen mérsékeli a fájdalmat és rövidebb lábadozási időt biztosít a pácienseknek.

Mit érdemes tudni a tűkről?

A ScarLet® kezelőfejen egyszer használatos, 25 mikro tűs fej helyezkedik el, amik elektródákként működnek, hogy kisebb fájdalommal járjon a kezelés és könnyebbé tegyék a megcélzott mélység elérését. A tűk teljes méretükben nem szigetelt kialakításúak, hogy a két tű közti területen az elektromos hőhatás teljes legyen. Léteznek olyan tűk is, melyeknek csak a hegyén nincs szigetelés, ezekkel a tűkkel a célzott mélyebb réteg kezelhető csupán. A tűk hossza változó, attól függően, hogy mi a célterület és milyen a kezelt bőr vastagsága: 0.5 és 3.5 mm közötti hosszúságú tűs fejekkel kezelünk, melyek 0.1 mm-esével állnak rendelkezésünkre, ezzel is lehetővé téve a legpontosabb célzást, kezelést.

ScarLet


Hogyan történik a ScarLet® RF kezelés?

Az arc alapos megtisztítása, után helyi érzéstelenítő krémet kenünk a páciens arcára, hogy a kezelés semmilyen fájdalmat ne okozzon. A hatóidő elteltével a krémet letöröljük és a bőrfelszínt fertőtlenítjük. A ScarLet® mikro tűs frakcionált RF (MFR) kezelés 20-45 percet vesz igénybe, a kezelt terület méretétől függően. A kezelés után közvetlenül különböző hatóanyagokat vihetünk fel a bőrre, melyek sokkal hatékonyaban szívódnak fel a mikro tűk által megnyitott mikro csatornákon keresztül (ez a mechanizmus a dermaroller kezelést is megvalósítja egyszersmind). Ezt követően hűtést alkalmazunk, hogy a bőr teljesen megnyugodjon. A kezelés után 2-3 órával a bőrpír megszűnik, akár sminkelni is lehet, és a páciens visszatérhet napi teendőihez. 24 órán belül nem szabad sportolni, napozni, szoláriumozni, szaunázni, illetve a kezelt felület bőrét fokozott igénybevételnek kitenni (masszázs, kozmetikai kezelés, tetoválás, stb.). Magas faktorszámú, jó minőségű UV fényvédőkrém használatát javasoljuk legalább 10 napon át a kezelés után. Az ideális eredmény eléréséhez 4 hetente, összesen 2-4 alkalommal érdemes elvégezni a kezelést.

A kezelés ára: 150.000 Ft / kezelés
Bérlet kedvezményes ára: 390.000 Ft / 3 alkalom

Jelentkezzen be forradalmian új Scarlet ®RF mikro tűs frakcionált rádiófrekvenciás kezelésre!

Ha megadja tartózkodási helyét, megmutatjuk, hogyan juthat el hozzánk.


Innen: 


Ide: 1137 Szent István körút 24.