Dr. Szandányi Réka

Dr. Szandányi Réka
A fiatal doktornő 2001-ben szerzett diplomát a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

A Szt. Rókus Kórházban, majd a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján töltötte gyakornoki éveit. 2007-es bőr- és nemigyógyászat szakvizsgája megszerzéséig az újonnan alakuló Bőrgyógyászati Klinika STD centrumának munkatársa, ahol a nemigyógyászat legkiválóbb szakembereinek keze alatt tanulhatott.

A nemi régió betegségeinek diagnosztizálása és ellátása azóta is a fő érdeklődési területe, kiegészítve lézeres eltávolításokkal. 2008-ban az Egyesült Királyságban töltött hosszabb távolléte azonban meghozta kedvét az esztétikai bőrgyógyászat irányába is.

2007 óta a Körúti Orvosi Centrumban nemigyógyászi és általános bőrgyógyászati (bőr-körömgombásodás, vírusos szemölcsök, ekcéma, pikkelysömör) tevékenységet végez, kiegészítve egyre több esztétikai kezeléssel is.

A doktornő lendületes, fiatalos, kedves személyisége és munkához való hozzáállása a Centrumtól elismerést érdemelt, 2012-ben az év orvosának választottuk.

Amellet, hogy rendszeresen előadóként vett részt a Budapesti Betegbemutató üléseken, a Dermatológiai Társulat és az STD Társaság Nagygyűlésein, melynek oszlopos tagja is egyben, Melanoma Mobillal járja az országot és az anyajegyek rákos elváltozásait szűri kevés szabadidejében.


Doktornő által végzett kezelések:


Újdonság - ScarLet RF kezelés
Lézeres szemölcs eltávolítás
 
Angol nyelvű konzultációt is tart, jelentkezzen be hozzá!

Ha megadja tartózkodási helyét, megmutatjuk, hogyan juthat el hozzánk.


Innen: 


Ide: 1137 Szent István körút 24.